top of page

Design af logo

Dit logo er en vigtig del af din visuelle identitet. Tænk blot over det et øjeblik. Hvis vi beder dig om at tænke på Starbucks, kan du garanteret se deres logo for dig. Du kan sikkert også sagtens forestille dig Mærsks blå logo med den hvide stjerne. Eller hvad med LEGO? Der er ingen tvivl om, at dit brands logo er en nøglespiller i dit brands visuelle identitet. Derfor er det vigtigt, at du har et logo, der både afspejler dit brands værdier og vision, og som samtidig er genkendeligt og nemt at huske.

 

Hos A Pretty Good Company har vi mange års erfaring med at designe logoer for brands, og hvis vi selv skal sige det, synes vi, at vi klarer opgaven til UG med kryds og slange.

Logo design 2.png
Logo design 3.png
Logo design 1.png

Gør dit brand stærkere med det rigtige logo

Som allerede nævnt er dit logo vigtigt. Dit brands visuelle identitet er førstehåndsindtrykket, og dit logo er en essentiel del af din visuelle identitet. Dit logo er ofte det første, dine kunder møder. Derfor skal dit logo også gerne give dine kunder en idé om, hvem du er, og hvad dine værdier er. Der findes i dag mange, der tilbyder at designe gratis logoer, men vi mener, at kvaliteten af dit logo er altafgørende for dit brand, og det er ikke et sted, hvor du bør tage budgetudgaven.

 

Det rigtige logo vil være med til at styrke dit brand. Med det rigtige logo, den rigtige visuelle identitet og den rigtige branding vil dine kunder kunne genkende dit brand, så snart de ser dit logo. Tænk igen på Starbucks. Du skal blot se deres logo, og du ved med det samme alt om brandet - og det gør sig altså gældende for millioner af mennesker verden over. Så undervurdér aldrig styrken ved at have det rigtige logo, der er af høj kvalitet, let genkendeligt og som afspejler dit brands værdier.

Lad A Pretty Good Company designe dit logo

Hos A Pretty Good Company er vi professionelle logodesignere, og vi vil med glæde designe dit nye logo. Sammen vil vi designe et logo, der fortæller dit brands historie, og som passer til din visuelle identitet. 

 

Vi dykker helt ned i detaljen og kigger på alle elementer, såsom skrifttype og farver. Det er nemlig ikke uvæsentligt, hvilken skrifttype og hvilke farve du vælger, når det kommer til dit logo. Disse to komponenter er i høj grad med til at give dit logo karakter og personlighed. Nogle skrifttyper har et legende udtryk, mens andre har et mere konservativt udtryk. Hvad der fungerer for én virksomhed, kan være en katastrofe for en anden. I sidste ende skal logoet - og skrifttypen - reflektere, hvem dit brand er, og hvad I står for.

 

Dit brand er heldigvis i gode hænder hos os, og sammen kan vi skabe det perfekte logo til lige præcis dit brand.

Du er heldigvis i gode hænder hos os!

Lad os skabe det perfekte logo til dit brand

Mathias fra A Pretty Good Company.jpeg

Mathias sidder klar til at tage imod i dit opkald eller besvare din mail.

+45 28 77 88 01

bottom of page