top of page

Specialister i
skilte og bannere

Mangler du et logo på facaden? Mangler du et skilt med lys til væggen i mødelokalet? Så kan A Pretty Good Company hjælpe dig. Vi har mere end 15 års erfaring i skiltebranchen, og vi tør derfor godt love dig, at vi kan finde den bedste løsning til lige præcis dig og dit brand. Vi stå for hele processen lige fra start til slut - vi klarer både design og produktion.

 

Vi har blandt andet leveret udhængsskilte med lys og flotte skilte i messing til restaurant San Marco Junior på Frederiksberg.

Messingskilte - A Pretty Good Company.jpg

Foto af Esben Zøllner Olesen

Udhængsskilt.png
Udhængsskilte - A Pretty Good Company.jpg
Facadeskilt - A Pretty Good Company.jpg

... og et banner er ikke bare et banner. Skilte og bannere kommer i et væld af materialer, former og størrelser, så der er sikkert også ét, der passer til lige præcis det, du skal bruge et skilt til. Hos A Pretty Good Company kan vi blandt andet designe:

Facadeskilte

Udhængs- og nedhængsskilte

Bannere

Kontor- og indendørsskilte

Pyloner

Mulighederne er mange. Det kan eksempelvis være, at du går og drømmer om at få et skilt, der hænger ud fra facaden, så du kan gøre folk opmærksomme på, at det er her, din virksomhed holder til. Eller måske har du brug for et stort banner med dit logo til at dække et stillads. Det kan også være, at du mangler et banner til en konference eller messestand. Uanset hvad dine tanker og drømme er, kan vi sikkert gøre dem til virkelighed. 

 

Både vores bannere og skilte fås i et utal af materialer, der kan bruges til både inden- og udendørsbrug. Hos A Pretty Good Company skræddersyr vi hvert enkelt skilt og banner, så form, materiale og størrelse passer til lige præcis dine behov. Vi er med dig hele vejen, og din eneste opgave er egentlig bare at fortælle os om dine ønsker og behov. Så tager vi os af resten.

Et skilt er ikke bare et skilt?

Mathias fra A Pretty Good Company.jpeg

Mathias sidder klar til at tage imod i dit opkald eller besvare din mail.

+45 28 77 88 01

bottom of page