top of page
Junior x APGC hjemmeside.png
Logo - San Marco Junior-06.png

San Marco Junior

x   A Pretty Good Company

Pretty Good Company har været med helt fra starten, da vi som 2. generation overtog vores familierestaurant i 2017, og de har været en fast samarbejdspartner lige siden. 

 

Med respekt for husets historie har Mathias formået at skabe et moderne visuelt brand i form af navn, logo, design af menukort, visitkort, gavekort, flyers og hjemmeside. 

 

Han er ikke blot grafisk designer med sans for detaljer - han er også et lyrisk talent, som har formået at få vores brand formidlet i selve restauranten med “house-art” i form af logoer og små tekster på væggene samt plakater med personligt design og tekst, og han er manden bag vores smukke facadelogo. 

Logo design - San Marco Junior-07.png

Generelt har Mathias skabt en grafisk og konceptuel rød tråd igennem hele restauranten med respekt for restaurantens mangeårige historie, og han har altid ramt vores stil perfekt.

Mathias er dygtig, grundig, detaljeorienteret og

dybt personligt engageret.

Marc Zangrando | San Marco Junior

Junior Poster 1.png
Junior Poster 2.png
4_Label_Ø60mm.png
EZ_03-09-21_Deloitte Partnermøde_6775.jpg

Foto af Esben Zøllner Olesen

A Pretty Good Company kan bidrage med alt hvad en virksomhed har brug for i forhold til at udvikle et koncept/brand, og det fedeste ved Mathias er, at han altid har en god ide, som vi aldrig selv havde tænkt på.

 

Vores bedste anbefalinger gives hermed.

 

Mathilde Zangrando | San Marco Junior 

Logo - San Marco Junior-04.png
bottom of page